Workshops

Lange workshops voor kids en teens

Wil je de knepen van het vak leren op eigen tempo en in een ontspannen sfeer ? En je omgeving verbazen met je kunstwerken ? Als je deze workshop volgt, leg je een basis waar je de rest van leven plezier van zult hebben.

De workshop bestaat uit 10 lessen van telkens 2 uur. Aan linkshandigen wordt bovendien bijzondere aandacht besteed, zodat zij effectief ‘links’ kunnen werken.

De absolute beginners leren in deze workshop de basistechnieken haken (ketting, vasten, stokjes, meerderen en minderen, van kleur veranderen) en breien (opzetten, rechts en averechts, meerderen en minderen, van kleur veranderen). Uiteraard worden deze technieken ook toegepast in eigen projectjes : een knuffeltje, een tasje …

De gevorderden verfijnen hun technieken : zij leren ondermeer rond haken en granny squares maken, en wagen zich aan een groter breiproject.

De experts tenslotte, beheersen alle voorgaande technieken en kunnen vrij zelfstandig een project maken, doch dienen hier en daar door ons te worden bijgestuurd.

De workshops gaan door 
- op woensdagnamiddag in Heist-op-den-Berg (naar keuze tussen 13u en 15u of tussen 15u en 17u);
- op zaterdagvoormiddag in Kapellen (naar keuze tussen 9u en 11u of tussen 11u en 13u).

Kostprijs :
90 euro (beginners en gevorderden) en 60 euro (experts).
Hapje en drankje worden voorzien.
Oefenmateriaal is inbegrepen. Voor de eigenlijke projecten kan bij Niedelfun
materiaal worden aangekocht aan een democratische prijs.

Kijk op onze kalender voor de data !

 

Korte workshops

Dagworkshops voor kids en teens

Vakantie is leuk, maar wat doe je altijd ? Wij bieden geregeld een dagworkshop (tussen 10u en 16u) aan waarbij men, samen met vriendjes en vriendinnetjes, kan proeven van Niedelfun.  Elke deelnemer maakt volgens zijn niveau een projectje.

Kostprijs :
35 euro voor 1 dag
drank en tussendoortjes worden aangeboden (lunchpakket zelf mee te nemen)
Oefenmateriaal is inbegrepen. Voor de eigenlijke projecten kan, bij Niedelfun
materiaal worden aangekocht aan een democratische prijs.

Kijk op onze kalender voor de data !

 

Niedelfun homeparty’s voor volwassenen

Heb je nooit de kans gehad om te leren haken en breien ? Of wil je je vaardigheden opfrissen ? Heb je geen tijd of zin om in je eentje aan de slag te gaan ? Wij bieden een oplossing met onze homeparty’s ! Op slechts drie avonden van 2 uur (om de 14 dagen) maak je samen met je vriendinnen, of vrienden uiteraard, een project naar keuze en heb je de kans om gezellig bij te kletsen.

Kostprijs : 45 euro  pp + materiaal.

Deze workshops kunnen plaatsvinden bij Niedelfun in Kapellen of Heist-op-den-Berg, of  bij één van de deelnemers thuis. (in de omgeving van Kapellen of Heist-op-den-Berg).  De kostprijs voor de gastvrouw of –heer bedraagt slechts 25 euro !

Aarzel niet om ons te contacteren via mail, wij zoeken samen naar een project op maat !

Comment Box is loading comments...